Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,4 op basis van 35 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Annemarie Fraza uit Nieuwegein
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
Ik heb bijzonder goede ervaringen! Niet alleen beschikt AutoFirst Leidsche Rijn over uitstekende allround vakmensen, zij bieden een persoonlijke en zeer servicegerichte dienstverlening. Veiligheid staat voorop, ze zijn flexibel en denken altijd mee wat de beste oplossing is tegen een zeer scherpe prijs. Marc en Pascal zijn een voorbeeld voor de branche!
10
Angela Van Kooten uit Maarssen
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
8,3
Paul Bekker uit Maarssen
Service9
Deskundigheid8
Prijs / kwaliteit8
Niets dan goede ervaringen. Het belangrijkste voor een garage is vertrouwen. Als leek ben je afhankelijk van een eerlijk advies en dat krijg je. Als een reparatie uitgevoerd moet worden, moet je ook gewoon betalen en is het alleen nog prettig als de prijs goed is. Als een reparatie niet echt nodig is, is het ook prettig als je eerlijk verteld wordt dat de reparatie nog wel even uitgesteld kan worden. Zo werkt Autobedrijf Leidsche Rijn. Ik ben ongeveer een half jaar klant en heb uit pure tevredenheid zelf al 2 auto\'s in onderhoud en heb inmiddels al 2 bekendendoorgestuurd.
10
Michel De Leeuw uit Houten
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
Altijd perfect geholpen
9
Marvin Sloof uit Vleuten
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit7
Mijn auto werd snel en goed gemaakt. Mijn auto rijd nu weer top!
9,7
Michel Poort uit Ansterdam
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit9
Bmw z4 3.0 reed niet lekker meer. Ze hebben de motor gespoeld, nw bougies, schijven voor vervangen. Na twee weken reed de auto weer als nieuw. Motor heeft er weer zin in. De investering meer dan waard. Auto rijdt bovendien zuiniger. Heel blij met auto first. Doen niet meer dan noodzakelijk en zijn eerlijk met advies. Heerlijk een garage met kennis
8,7
Nesta Marsman uit Utrecht
Service9
Deskundigheid8
Prijs / kwaliteit9
Zeer prettige en hulpvaardige service! Ook het zoveelste mankement wordt door Marc, Pascal en Frans met opvallend veel geduld en volharding benaderd, en toch betaalbaar gerepareerd.
8,3
Paul Kraanen uit Nieuwegein
Service9
Deskundigheid8
Prijs / kwaliteit8
Naast vakundigheid ook een persoonlijke gezellige benadering van de klanten. Schappelijke prijs en snelle afhandeling.
10
Walter Dellemann uit Vleuten
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
Al meer dan 15 jaar sleutelt Marc aan mijn auto en daarom is het zo mooi om te zien dat steeds meer klanten zijn vakmanschap zijn gaan waarderen. En het verbaast me niets de hoge waarderingscijfers! Terecht! Nog steeds klantvriendelijk, eerlijk en bekwaam. Complimenten aan het hele team van Autobedrijf Leidsche Rijn en Marc in het bijzonder.
9,3
Twan uit Utrecht
Service9
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit10
Goede prijs voor distributieriem vervangen Opel Astra SW en paar kleine klussen zoals remschijven achter. Beter dan offerte OPEL merkdealer en Kwik Fit. Tot nu toe tevreden over de reparatie. Vriendelijke zaak. Top!